Gjyqtarët

Klinikë me gjyqtarët 11-12 tetor 2019

Klinikë me gjyqtarët 11-12 tetor 2019

FIBA në bashkëpunim me FSHB ka realizuar më 11 dhe 12 tetor 2019 dy klinika me gjyqtarët. Këto klinika u drejtuan nga instruktori i FIBA, […]

Shorti Edicionit 2019-20

Shorti Edicionit 2019-20

Këtë të shtunë, ora 12:00 në ambjentet e FSHB, sipas njoftimeve të mëparshme, do të hidhet shorti për Kampionatin Kombëtar Meshkuj e Femra ( të rritur/a […]

Klinika e Instruktorëve kombëtarë të FIBA-Zagreb.

Klinika e Instruktorëve kombëtarë të FIBA-Zagreb.

ERVIN KOÇI, pjesmarrës dhe përfaqësues për Shqipërinë. (22.06.2019)