Aktivitete me moshat

U14 Djem & U14 Vajza

U14 Djem & U14 Vajza

23.11.2019 – P.S. “Dhimitraq Goga”, Fllakë, Durrës  

U12 Djem – 08.11.2019

U12 Djem – 08.11.2019

Palestra shkollës “At Zef Pllumbi”, Tiranë Ekipet pjesmarrëse: Invaders, Teuta, Goga Basket dhe Galaktikët.

U14 Djem – 01.11.2019

U14 Djem – 01.11.2019

Pallati i sportit “Farie Hoti”, Tiranë Ekipet pjesmarrëse: Marsi Basket, Pogradeci, Karaj Basket dhe Galaktikët

Turneu U-10 mix, 5 Korrik 2018, Durres

Perfundon turneu U-10 mix e qytetin e Durresit. Aktiviteti u zhvillua ne pallatin e sportit “Ramazan Njala”.

Aktiviteti me moshat- 18 Qershor 2018 , Elbasan

Perfundon aktiviteti i moshave organizuar ne qytetin e Elbasanit.

Turne U-10 mix, U-14 Vajza, U-14 Djem, U-16 Djem, 2 Qershor 2018, Tirane

Ne pallatin e sportit “Asllan Rusi”, Tirane, u zhvilluan mini turne U-10 mix (Teuta, Faik Konica, Arkos), U-14 Vajza (Partizani, Faik Konica, Protagonistet), U-14 Djem(Teuta, Partizani, [...]

Turneu U-10 Mix, 1 Qershor 2019, Tirane

Perfundon turneu U-10 Mix, 1 Qershore 2018. Shpallet fitues ekipi Partizani.

Turneu U-12 Djem 25 Maj 2018, Durres

Perfundon Turneu Rajonal U-12 Djem ne qytetin e Durresit.

Turneu U-14 Vajza 20 Maj 2018, Elbasan

Perfundon Turneu Rajonal U-14 Vajza ne qytetin e Elbasanit. Ekipi fitues: Tirana

Turneu U-14 Djem 19 Maj 2018, Vlore

Perfundon Turneu Rajonal U-14 Djem ne qytetin e Vlores. Shpallet fitues ekipi  APOLONIA

Turneu U-14 Djem 13 Maj 2018, Sigal Resort, Shengjin

Perfundon Turneu U-14 Djem organizuar ne Resortin Sigal Uniqa, Shengjin.

Turneu U-14 Djem 12 Maj 2018, Tirane,

Perfundon turneu U-14 Djem 12 Maj 2018 organizuar ne palestren e shkolles 9-vjecare “4-Deshmoret”, Tirane. Ekipi Fitues: Marsi Basket

Turneu U-14 Djem, 27 Prill 2018, Elbasan

Perfundon Turneu U-14 Djem ne Elbasan. Ekipi Fitues: Marsi Basket  

Turneu U-14 Djem, 21 Prill 2018, Korçë

Perfundon turneu U-14 Djem ne qytetin e Korçës. Shpallet fitues ekipi i Pgradecit.

Turneu U-14 Djem 20 Prill 2018, Tirane

Dita e sotme ishte plot BASKETBOLL me djem te talentuar ne  turrneun U-14 Djem me pjesmarrje te 6 ekipeve: Superior Klima, Sonia Basket, Galaktiket, Teuta, [...]

Turneu U-14 Djem, 14 Prill 2018, Shkoder

Perfundon Turneu U-14 Djem ne qytetin e Shkodres. Shpallet fitues ekipi vendas, Vllaznia. Sukses ekipeve pjesmarrese ne kete turne dhe te gjithe ekipeve te moshave [...]

Turneu U-14 Djem- Pogradec- 7 Prill 2018

Pogradeci ishte stacioni i 3-te per Turnete U-14 Djem 2018. Suksese ekipeve pjesmarrese dhe ekipeve qe synojne te marrin pjese ne aktivitetet e ardhshme!  

Turneu U-14 Djem, Fier, 31-Mars-2018

Turneu U-14 Djem – Fier – 31 Mars 2018 Perfundon me sukses Turneu U-14 Djem ne Qytetin e Fierit. Ky Turne bashke dhe me Turneun [...]