3X3 BASKET

Përfundon turneu 3X3 – Gjimnazet

Përfundon turneu 3X3 – Gjimnazet

  Ekipet pjesmarrëse 3X3 Gjimnazet -TIRANË – 3 Bustet e vëllezërve “Frashëri”, 18-19 Tetorë 2019 FAIK KONICA HARRY FULTZ 1 ARBEN BROCI ISMAIL QEMALI Erik [...]

3X3 Basket me Gjimnnazet Tiranë & Durrës, 18-19 Tetor 2019

3X3 Basktet është një nga disiplinat më të reja sportive e cila organizohet nga FIBA në rang Botëror dhe delegon të drejtën për ta organizuar [...]
3X3 Senior 14-15 Shtator 2019

3X3 Senior 14-15 Shtator 2019

Perfundon 3X3 Albania, Tirane, 14-15 Shtator 2019. Finale: KRASH 14-21 GALAKTIKËT Shpallet fitues ekipi GALAKTIKËT Ekipet pjesmarrese: Galaktiket Krash X-Force Astro Team Real Tirana 2Cool4you [...]

 

 

 

en_USEnglish
en_USEnglish