Shorti U20 Djem

Sot në ambjentet e FSHB u hodh shorti në kuadër të Projektit Pilot për realizimin e kampionatit kombëtar U20 Djem 2020. Data dhe ora e zhvillimit të ndeshjeve do të caktohen në ditët në vijim.