Shorti U18 Vajza, U16 Djem dhe Vajza

Sot (27.11.2019) u hodh shorti për kampionatet kombëtare U18 Vajza, U16 Djem dhe U16 Vajza.

*Ndeshja e përcaktuar për këtë të Enjte (28.11.2019) ndërmjet kombëtares së Shqipërisë dhe Kosovës është shtyrë në një datë e cila do të përcaktohet në javët në vijim.

U18 Vajza (Radhitja sipas shortit)

 

U16 Djem (Radhitja sipas shortit)

 

U16 Vajza (Radhitja sipas shortit)