Shqipëri vs Kosovë

FSHB solidarizohet me familjet e prekura nga dëmet e tërmetit të sotëm, sidomos me familjet që kan humbur njerëzit e dashur.

Shqipëria duhet të bëhet bashkë për kalimin e kësaj situate!

Gjithashtu FSHB njofton se ndeshja e parshikuar ndërmjet kombëtares së Shqipërisë dhe Kosovës do të zhvillohet sipas programit të parashikuar.
#SolidaritetNjerëzveNëNevojë