SHORTI U18 Djem 2019-20

Sot (08.11.2019) në ambjentet e FSHB u hodh shorti për kampionatin kombëtar U18 djem. Ekipet pjesmarrëse (13-ekipe) do të zhvillojnë ndeshjet e javës së parë më 17.11.2019 (Dielë). Në total do të zhvillohen 156 ndeshje të kampionatit të rregullt dhe më pas 4-ekipet e para do të zhvillojnë Final Four.