Klinikë me gjyqtarët 11-12 tetor 2019

FIBA në bashkëpunim me FSHB ka realizuar më 11 dhe 12 tetor 2019 dy klinika me gjyqtarët. Këto klinika u drejtuan nga instruktori i FIBA, Z.Ales Kamnikar, dhe instruktori kombëtarë, Z.Ervin Koçi. Krahas klinikave Z.Ales Kamnikar ndoqi dhe performancën e gjyqtarëve në ndeshjet e kampionatit kombëtarë Superliga meshkuj (Datë 12 tetor 2019, Tirana-Teuta dhe Partizani-Vllaznia)