Shorti Edicionit 2019-20

Këtë të shtunë, ora 12:00 në ambjentet e FSHB, sipas njoftimeve të mëparshme, do të hidhet shorti për Kampionatin Kombëtar Meshkuj e Femra ( të rritur/a – Edicioni 2019-20).

Në kuadër të pregatitjeve për edicionin e ri, Federata Shqiptare e Basketbollit përgjatë javëve të fundit , ka realizuar dhe po realizon trajnimet teorike dhe fizike, të Gjyqtarëve të fushës, gjithashtu seminaret për Vëzhguesit, Gjyqtarët e tavolinës dhe Statistikave.

Foto: