3×3

Turneu do të zhvillohet përgjatë dy ditëve :
14.09.2019 ndeshjet kualifikuese
15.09.2019 Final Four
Në bazë të numrit të ekipeve të regjistruara do të caktohet dhe premio për ekipin fitues.