Para-eliminatoret Eurobasket 2021

Perfundon ndeshja e pare e Shqipërisë meshkuj per para-kualifikueset e Eurobasket 2021.
Kujtojme se ekipi yne do te zhvilloje dy ndeshje jashte Shqiperise (10 Gusht kunder Danimarkes dhe 14 Gusht kunder Bjellorusise) dhe do te rikthehet te zhvilloje ndeshjen e fundit me 21 Gusht kunder Danimarkes ne p.s. Feti Borova.