No Image

FIBA Draw!

23/07/2019 admin 0

Grupi i mundshem per kombateren meshkuj (3 Gusht ndeshja e pare kualifikuese dhe grupi per kombetaren femra (10 – 18 Nentor 2019 ndeshjet e para)