Skënderbeu fitues i kampionatit kombëtar femra – kategoria I gr.B

Perfundon kampionati kombetar femra kategoria I gr.B.

Vendimtare në kualifikimin përfundimtar ishin ndeshjet direkte ndërmjet Skënderbeut dhe Apollonisë.
Skënderbeu shpallet fitues sipasoj e koshavarazhit më të mir, ndërsa Apollonia do të jetë ekipi që do te luaj play-out me vendin e 5-të tek kategoria I gr.A

Ekipi Skënderbeut: Arula HYSENLLARI, Maria LOÇI, Rafaela LOÇI, Enkeleda LLAZAR, Iris MYZEQARI, Marina PËLLUMBI, Stela SHALLO, Gisela DEMIRAS, Fatjona HARIS, Emi JAHOLLARI, Enxhi MYZEQARI, Ornela LALAJ, Tr.Bruno TOPI