Hidhet shorti i të rinjve /rejave 2018-19!

Sot në orën 12:00 është hedhur shorti i ekipeve të rinjë dhe të reja pjesmarrës në edicionin 2018-19

Vendosja e ekipeve U-18 Djem 2018-19

sipas shortit:

1 Elbasani
2 Vllaznia
3 Goga Basket
4 Tirana
5 Skënderbeu
6 Dinamo
7 Pogradeci
8 Teuta
9 Marsi Basket
10 Ardhmëria
11 Kamza
12 Partizani
13 Superior

 

Vendosja e ekipeve U-18 Vajza 2018-19

sipas shortit:

1 Marsi Basket
2 Vllaznia
3 The Roses
4 Partizani
5 Teuta
6 Flamurtari
7 Tirana