Trajnim i arbitrave nga FIBA,2 Qershor 2018, Samokov, Bullgari

Arbitrat kombetare (Edison Gjoni, Erlambi Tiko, Jurgen Muho) kan marre pjese ne trajnimin e organizuar nga FIBA ne Samokov, Bullgari, 2 Qershor 2018.

Eksperianca e arbitrave te mirnjohur nderkombetare, si Luigi Lamonica, eshte nje liber me vete per te mesuar dhe rritur profesionalisht arbitrat pjesmarres ne keto trajnime nga FIBA.

(Ne foto arbitri kombetare Edison Gjoni me arbitrin e mirnjohur Luigi Lamonica)