Turneu U-14 Djem 20 Prill 2018, Tirane

Dita e sotme ishte plot BASKETBOLL me djem te talentuar ne  turrneun U-14 Djem me pjesmarrje te 6 ekipeve:

Superior Klima, Sonia Basket, Galaktiket, Teuta, Juvenilja, Partizani. 

Ky turne u realizua ne bashkpunim me APR, Bashkine TIRANE dhe me mbeshtetjen e Sport Vision.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider