Turneu U-14 Djem, 14 Prill 2018, Shkoder

Perfundon Turneu U-14 Djem ne qytetin e Shkodres. Shpallet fitues ekipi vendas, Vllaznia.

Sukses ekipeve pjesmarrese ne kete turne dhe te gjithe ekipeve te moshave qe synojne te marrin pjese ne turnete e ardhshem, organizuar nga FSHB. Kalendarin e turneve te moshave e gjeni ne direktorite perkatese (U-14, U-12 Djem dhe Vajza, dhe U-10 Mix.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider