Turneu U-14 Djem, Fier, 31-Mars-2018

Turneu U-14 Djem – Fier – 31 Mars 2018

Perfundon me sukses Turneu U-14 Djem ne Qytetin e Fierit. Ky Turne bashke dhe me Turneun 14 – Mars ne Tirane hapin rrugen per aktivitet e tjera pasardhese ne cdo muaj per ekipet e moshave.

Falenderimet i shkojne ekipeve pjesmarrese dhe femijeve qe zbukurojne basketbollin!

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider