Newsflashes
  • Ballina

    Xhelal Kalaja zgjidhet tranjeri i ekipit kombetar te femrave.

    Ne mbledhjen fundit te keshillit drejtues te FSHB-se Z Kalaja eshte zgjedhur tranjeri i kombetares se femrave te rritura.

    Ekipi kombetar do te ndeshet me dt 19.11.2016 kundrejt Malit te Zi dhe me date 23.11.2016 me Britanine e Madhe.70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala