Shqipëri vs Suedi

Print PDF

Pas ndeshjes në Rumani ku përfaqësuesja jonë u mund në sekondat e fundit me një pike, me rezultatin 79 – 78, në vijim të ndeshjeve eliminatoreve të “Eurobasket 2011”, kombëtarja kuq e zi, ditën e dielë, me date 21 gusht 2011, në pallatin e sportit “Asllan Rusi” u përball në sfidën e rradhës kundër Suedezëve. Kjo ishte dhe ndeshja e fundit për këto eliminatore.

Ekipi u paraqit mire duke rivalizuar gjatë gjithë lojës ku në dy periodat e para kryesoi deri në fund. Në periodën e tretë loja ishte në krahun e kundërshtarit duke vazhduar më pas në periodëne katërt e cila u fitua nga përfaqësuesja jonë por nuk ishte e mjaftueshme për të fituar të gjithë sfidën. Ndeshja përfundoi më rezultatin 57 – 68 për ekipin Suedez.

 

70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala