Shqipëri vs Bjellorusi

Print PDF

Ndeshja e rradhës e vlefshme për eleminatoret “Eurobasekt 2011” ishte ajo ndërmjet Shqipërisë dhe Bjellorusisë e cila përfundoi me rezultatin 71- 77.
Loja që u zhvillua në pallatin e sportit “A.Rusi” ishte mjaft emocionuese dhe me një rivalitet të ndjeshëm  e shoqëruar dhe me një tifozeri të munguar prej kohësh.
Kombëtarja jonë ka kryesuar deri në minutat e fundit, të cilat ishin fatale për ne pasi për ne pasi përmbysën të gjithë rezultatin e ruajtur deri në periodën e katërt.

Nesër përfaqësuesja do të udhëtojë për në Bukuresht të Rumanisë ku do të zhvillohet ndeshja e rradhës, Rumani vs Shqipëri dt. 18 gusht 2011, ora 17:30. Statistikat dhe rezultatin e ndeshjes mund t’i ndiqni në kohë reale, në fibaeurope.com.

70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala