Kombëtarja, ndeshje miqësore

Print PDF

Në kuadër të eliminatoreve të “Eurobasket 2011”, përfaqësuesja e basketbollit për të rritur, ditën e enjte dhe të premte, në datat 4 dhe 5 gusht 2011, në pallatin e sportit “Asllan Rusi”, do të zhvillojë dy ndeshje miqësore me ekipin e Ulçinit të Malit të zi. Ndeshjet do të zhvillohen konkretisht: të enjten ora 18:30 dhe të premten ora 17:00. Këto dy miqësore do të ndihmojnë perfaqesuesen tone për tu përgatitur për ndeshjet zyrtare. Ju rikujtojmë që ndeshjet do të jenë gjatë muajit gusht me datat 12 Azerbajxhani, 15 Bjellrusia, 18 Rumania dhe 21 Suedia.

70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala

 

 

 


You are here:   HomeHistorikuKupatMeshkuj