Rifillimi i aktiviteteve

Print PDF

Pas një ndërprerjeje njëjavorë të aktiviteteve tona, ju njoftojmë se rifilluam fundjavën e kaluar me ndeshjet si vijojnë:


Të rritur, grupi A

 

Basket Kamza

v

Vllaznia

70 - 60

 

Të rritura

Studenti

v

Tirana

51 - 68

Elbasani

v

Apolonia

68 - 76

Flamurtari

v

Vllaznia

99 - 83

Të reja

Apolonia

v

Flamurtari

39 - 57

Përmeti

v

Vllaznia

62 - 81

Tirana

v

Vlora

35 - 58

Q.Mb.Tirana

v

Elbasani

78 - 99

Të rinj

Tirana

v

Superior Klima

102 - 48

ABC Valbona

v

Vllaznia

34 - 51

Virtus Tirana

v

Elbasani

77 - 46

Ndeshja ndërmjet Tiranës dhe Skënderbeut për të rritur, do të zhvillohet sot me datë 31 janar 2011, ora 17:00, në sallën sportive “Farie Hoti” Tiranë.

70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala

 

 

 


You are here:   HomeAktivitete Kombetare