Shorti i Eliminatoreve te Basketbollit Femra 2019

Print PDFNe dt 4 korrik 2017 eshte hedhur shorti i Eliminatoreve te Basketbollit Femra 2019.
Shqiperia ne grup me ekipet e Rusise, Hungarise, Lituanise. Grup mjaft i forte, me te cilet ekipi jone do te ndeshet gjate muajve Nentor 2017 dhe Shkurt 2018.

Nje kalendar i ngjeshur ekipesh kombetare per Shqiperine, nga vitit 2015 e na vazhdim, ne kuader te promovimit te basketbollit shqiptar ne arenen nderkombetare dhe shkembimit te nje ekperience me basketbollin modern qe zhvillohet ne Europe.
70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala