Eliminatoret e Boterorit te Basketbollit 2019

Print PDF

Ekipi Kombetar Meshkuj te Rritur, mberrin ne Tirane ne dt 2 korrik, i grumbulluar ne Hotel Comfort.

Ekipi i drejtuar nga Antonis Constantinides dhe stafi i tij: Afrim Bilali, Endri Rumani dhe Albert Sylejmani, perbehet nga 17 lojtare te grumbulluar, midis tyre dhe nje amerikan i natyralizuar se fundmi.

Ekipi do te zhvilloje faze pregatitore, ndeshje miqesore, zyrtare deri ne dt 20 gusht 2017.

Kalendari i Aktivitetit te Ekipit Kombetar Meshkuj te Rritur:

19 - 21 korrik ndeshje miqësore me ekipin kombëtar të Kosovës

24- 29 Turne miqesor ne Armeni

2 Gusht ndeshje zyrtare " Shqipëri v. Austri" 

9 Gusht  " Hollande v. Shqiperi 

11 Gusht " Austri v. Shqiperi"

19 gusht " Shqipëri v. Hollandë"


Kliko më poshtë për listën e lojtarëve të zgjedhur

SM PQF 2019 list of players
Eliminatoret e Boterorit te Basketbollit 2019

Ekipi Kombetar Meshkuj te Rritur, mberrin ne Tirane ne dt 2 korrik, i grumbulluar ne Hotel Comfort.
Ekipi i drejtuar nga Antonis Constantinides dhe stafi i tij: Afrim Bilali, Endri Rumani dhe Albert Sylejmani, perbehet nga 17 lojtare te grumbulluar, midis tyre dhe nje amerikan i natyralizuar se fundmi.
Ekipi do te zhvilloje faze pregatitore, ndeshje miqesore, zyrtare deri ne dt 20 gusht 2017.
Kalendari i Aktivitetit te Ekipit Kombetar Meshkuj te Rritur:

 
19 - 21 korrik ndeshje miqësore me ekipin kombëtar të Kosovës
24- 29 Turne miqesor ne Armeni
2 Gusht ndeshje zyrtare " Shqipëri v. Austri" 
9 Gusht  " Hollande v. Shqiperi 
11 Gusht " Austri v. Shqiperi"
19 gusht " Shqipëri v. Hollandë"

70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala