Ceremonia e dhenies se certifikatave te programit DNSS

Print PDF

Z. Ponari dhe z. Bezhani certifikojne trajneret e moshave te basketbollit,ne kuader te programit te Solidaritetit Olimpik

70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala