Deklarate

Print PDF


Federata Shqiptare e Basketbollit shpreh falenderime te vecanta dhe njekohesisht mirenjohje,per mediat te cilat jane fokusuar dhe kane mbeshtetur aktivitetin e basketbollit ne dite te mira dhe te veshtira. Percjellja e lajmit mbi ngjarjet e fundit, ne median e shkruar dhe ate vizive, I kane dhene shkas nje reflektimi te gjere te komunitetit te basketbollit , por jo pa ndikim edhe ne te gjithe komunitetin sportiv shqiptar.
Mediatizimi I ngjarjeve ne basketboll, ka bere gjithesecilin prej nesh te ndergjegjshem per vemendjen e vazhdueshme qe duhet t'i kushtojme cdo ndeshhe te cdo kategorie , BASKETBOLLI  gjithmone surprizon dhe perben lajm.
Ne permbyllje te ketij falenderimi Ju ftojme te gjitheve qe festat e 28-29 Nentorit te jemi se bashku , per te ndjekur ndeshjet e KUPES SE SHQIPERISE MESHKUJ/FEMRA ne qytetin e DURRESIT.

Me respekt
FSHB70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala