Eurobasket Women 2017, ndeshja Shqiperi v. Mal i Zi

Print PDF

Ngre siparin e eliminatoreve te .Nen drejtimin e z. Kalaja dhe asistence te znj. Alibegaj, ekipi arrin te realizoje 56 pike, ku spikat lojtarja Igena Qypi. Ne mungese te lojtareve te rendesishme per ekipin tone si Elektra Zykaj dhe Adelajda Aliaj, ekipi kundershtar arrin te rivalizoje bindshem deri ne nje rezultat te thelle 114. Spikat loja ne ekip e te gjithe lojtareve te Malit te Zi, pasi sic dihet eksperienca e tyre nderkombetare kalon pertej kufijve te asaj ballkanike.

Ndeshja e rradhes ndaj Britanise se Madhe na mobilizon te rikuperojme difektet e ndeshjes se kaluar.70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala