Miqesore Shqiperia vs KB Trepca

Print PDF

7 GUSHT 2012 ora 20:00 ne pallatin e sportit A. Rusi u luajt ndeshja miqesore midis kombetares sone dhe ekipit te Trepces se Mitrovices e cila perfundoi me rezultatin 92 - 74 per ekipin kombetar te Shqiperise

per me shume shkarko te detajuara te dhenat e ndeshjes -> kliko ketu

70 vjetori FSHB - Mbrëmje gala