Kupa e Shqiperise 28-29 Nentor 2016

Deklarate


Federata Shqiptare e Basketbollit shpreh falenderime te vecanta dhe njekohesisht mirenjohje,per mediat te cilat jane fokusuar dhe kane mbeshtetur aktivitetin e basketbollit ne dite te mira dhe te veshtira. Percjellja e lajmit mbi ngjarjet e fundit, ne median e shkruar dhe ate vizive, I kane dhene shkas nje reflektimi te gjere te komunitetit te basketbollit , por jo pa ndikim edhe ne te gjithe komunitetin sportiv shqiptar.
Mediatizimi I ngjarjeve ne basketboll, ka bere gjithesecilin prej nesh te ndergjegjshem per vemendjen e vazhdueshme qe duhet t'i kushtojme cdo ndeshhe te cdo kategorie , BASKETBOLLI  gjithmone surprizon dhe perben lajm.
Ne permbyllje te ketij falenderimi Ju ftojme te gjitheve qe festat e 28-29 Nentorit te jemi se bashku , per te ndjekur ndeshjet e KUPES SE SHQIPERISE MESHKUJ/FEMRA ne qytetin e DURRESIT.

Me respekt
FSHB 

Shpallje vendimi i KD-se.dt. 25.11.2016

Te nderuar,

Ju lutemi gjeni bashkelidhur vendimin e KD-se.dt. 25.11.2016 

Kupa e Shqiperise 28-29 Nentor 2016

 

Mbyllet turi eliminator Eurobasket Women 2017

Mbyllet turi eliminator i EurobasketWomen 2017 ku ekipi yne shenon 6 humbje. Nga ndeshja ne ndeshje, ekipi ka pesuar ndryshime per shkak demtimesh ,por paraqitja ne ndeshjet ne shtepi ka qene e konsiderueshme. Na duhet shume pune per te arritur rezultate optimiste per kualifikime ne kompeticionet e ardhshme ne kategorine e femrave. Kjo na motivon per te permiresuar defektet dhe permbushur te gjitha vakumet qe pengon garantimin e cilesise se larte.

Le te shpresojme, qe nxitja e pjesmarrjeve masive me ekipet e moshave si edhe programeve te standartit europian me trajnere dhe lojtare, t'i japin hovin e duhur basketbollit shqiptar dhe motivim per rritje te cilesise.
Ne kuader te organizimit dhe mundesive infrastrukturore si dhe kapaciteteve te FSHB, nderkombetaret kane vleresuar maksimalisht ne notat e tyre ndaj FIBA, duke mos gjobitur dhe solidarizuar me kushtet e pergjithshme ne Shqiperi dhe perpjekjeve te dukshme te drejtuesve te federates. 

Rezultate FSHB

Të reja - Dita X
Të rinj - Dita XII
Kategoria e parë Femra - Dita XII
Superliga Meshkuj - Dita XI
Rezultate - Dita I, Të rritur / të rritura
Ndeshjet Ndërkombëtare
Miqesore Shqiperia vs KB Trepca
Finale , Ndeshja V, n.q.s. i nevojshem
FINAL - EIGHT
Rezultatet e Play Off,finale të rritur e të rritura
Play-Off, 1/2 finale, të rritur e të rritura
Kalendari, Play-Off, të rritur e të rritura
Superkupa, Play-Out, 13 – 17 prill 2012
Rezultatet e javes, 6 – 12 prill 2012
Ndeshjet e javes, 6 – 10 prill 2012
Rezultatet e javes se fundit 2014
Superliga Meshkuj Apolonia v Vllaznia 50 - 112 Kamza Basket v U.A.T 79-49 Elbasani v Tirana 65 -...Read more
Dita XIII - Të rinj
Virtus Tirana v Tirana A.Rusi 16.02.2014 11:00 Superior Klima v Skënderbeu A.Rusi 16.02...Read more
Dita XII - Superliga, të rritur
Apolonia v Vllaznia Durrës 14.02.2014 16:00 Kamza Basket v U.A.T. Kamëz 14.02.2014 ...Read more
Dita XIII - Kategoria I, të rritura
Apolonia v Kamza Basket Durrës 14.02.2014 18:00 Flamurt...Read more
Kalendari - Dita II, Të rritur / të rritura
Të rritura (Dita dytë, 09 – 16 nentor 2012) EKIPET QYTETI DATA ORA GJYQTARET REZULTATI Ap...Read more
Kalendari - Dita I, Të rritur / të rritura
Të rritura EKIPET QYTETI DATA ORA GJYQTARET REZULTATI B.Tirana.F v Apolonia Tirane ...Read more
Kalendari per te rritur-rritura sezoni 2012-2013
Kalendari per te rritur-rritura sezoni 2012-2013Shkarko Kalendarin...Read more

  


Video nga ndeshje te ndryshme