Rezultatet ne aktivitetet Europiane te ekipeve kombetare U-20,U-18,U-16 Djem dhe U-18,U-16 Vajza, 2018

Kombëtarja U-16 Djem, DIVIZIONI C, Grupi A, Serravalle, San Marino, 3 – 11 Korrik 2018

1 Moldavi Shqipëri 43 52
2 Shqipëri Azerbajxhan 66 48
3 Austri Shqipëri 61 37
4 Shqipëri San Marino 55 73
C-1 Shqipëri Skoci 48 75
C-2 Shqipëri Malta 65 70

 

Kombëtarja U-20 Djem, DIVIZIONI B, Grupi B, Sofie, Bullgari, 13-22 Korrik 2018

1 Moldavi Shqipëri 66 139
2 Shqipëri Bullgari 54 84
3 Estoni Shqipëri 85 58
4 Shqipëri Sllovaki 77 71
5 Slloveni Shqipëri 86 52
C.1 Maqedoni Shqipëri 77 69
C.2 Shqipëri Gjeorgji 44 104
C.3 Shqipëri Hollande 48 78

 

Kombëtarja U-18 Djem, DIVIZIONI B, Grupi D, Shkup, Maqedoni, 27 Korrik – 5 Gusht 2018

1 Shqipëri Slloveni 35 79
2 Suedi Shqipëri 122 42
3 Shqipëri Bullgari 49 93
4 Danimark Shqipëri 87 40
5 Shqipëri Sllovaki 47 81
C.1 Luksenburg Shqipëri 84 61
C.2 Gjeorgji Shqipëri 93 47
C.3 Rumani Shqipëri 102 55

 

Kombëtarja U-18 Vajza, DIVIZIONI B, Grupi B, Furstenfeld-Gussing-Oberwart, Austri, 3 – 12 Gusht 2018

1 Greqi Shqipëri 87 50
2 Shqipëri Izrael 43 93
3 Lituani Shqipëri 130 38
4 Shqipëri Bullgari 60 87
5 Zvicërr Shqipëri 70 56
C.1 Islande Shqipëri 89 50
C.2 Shqipëri Norvegji 76 50
C.3 Shqipëri Kosove 63 61

 

Kombëtarja U-16 Vajza, DIVIZIONI B, Grupi D , Podgoricë, Mal i Zi, 16-25 Gusht 2018

1 Shqipëri Finland 43 139
2 Bosnja-Hercegovina Shqipëri 86 32
3 Shqipëri Ukrainë 34 66
4 Norvegji Shqipëri 73 35
5 Shqipëri Bjelolrusi 24 105
C-1 Luksenburg Shqipëri 72 44
C-2 Shqipëri Kosovë 54 62