Statistikat U-18 Vajza, Kampionati Europian, Div.B, Austri, 3-12 Gusht 2018

Shqiperia U-18 vajza renditet vendin 21 (nga 24 ekipe pjesmarrese) ne kampionatin Europian, Div.B, Austri, 3-12 Gusht 2018.

Ekipi i drejtuar nga Tr.Mirza Alibegaj dhe Ass.Tr.Denisa Nelaj, zhvilloi 5 ndeshje ne grupin  B dhe 3 ndeshje te vlefshme per klasifikim. Ekipi arriti te fitoje dy ndeshjet e fundit me Norvegjine dhe Kosoven.

Ekipi:

Lojtaret me performancen me te mire:

Statistikat e plota: