Perfundon faza e grupeve per Shqiperine U-18 Djem- Statistika

Shqiperia U-18 Djem, drejtuar nga Tr.Gledis Muhametaj dhe Ass.Tr.Vladimir Xheka, ka perfunduar ndeshjet ne fazen e grupeve ne kampionatin Europian Divizioni B, Shkup, Maqedoni.

Ndeshjet e rradhes (3-ndeshjet e fundit) me 3-4-5 Gusht 2018, do te percaktojne klasifikimin nga pozicioni 17 deri 24.

Ndeshja pare per klasifikim do te zhvillohet neser kunder ekipit te Luksenburgut ne oren 21:00. Ndeshja mund te ndiqet Live ne YOUTUBE.COM/FIBA. Kujtojme se paralelisht me ndeshjen e pare klasifikuese te Shqiperise U-18 djem, do te kemi dhe ndeshjen e pare ne kampionatin Europian te Shqiperise U-18 Vajza kunder ekipit te Greqise ne oren 20:15 (Ndeshjet per Europianin U-18 Vajza 2018, do te zhvillohen ne Viene, Austri, 3-12 Gusht 2018)

Me poshte do te gjeni statistikat per Shqiperine U-18 djem per ndeshjet e fazes se grupeve.

Renditja ne grup:

Lojtaret me performancen me te mire: