Neser (03.08.2018) Shqiperia U-18 vajza zhvillone ndeshjen e pare per kampionatin Europian, Viene, Austri, 3-12 Gusht 2018

Shqiperia U-18 vajza neser fillon rrugetimin ne kampionatin Europian Divizioni B, Viene, Austri, 3-12 Gusht 2018. Ekipi i drejtuar nga Tr.Mirza Alibegaj dhe Ass.Tr.Denisa Nelaj, do te perballet neser (03.08.2018) me ekipin e Greqise ne oren 20:15. Ndeshja mund te ndiqet Live ne kanalin youtube-FIBA

Grupi ku ben pjese Shqiperia U-18 Vajza:

Kalendari per fazen e grupeve: