Ekipi kombetare U-18 vajza vazhdon pergatitjet ne prag te kampionatit Europian, Div.B, Austri 3-12 Gusht 2018

Ekipi kombetare U-18 vajza, drejtuar nga tr.Mirza Alibegaj dhe ass.tr.Denisa Nelaj, eshte vizituar sot (20.07.2018) nga presidenti i FSHB, z.Avni Ponari.

Pergatitjet ne prag te kampionatit Europian, Div.B, Austri 3-12 Gusht 2018, vazhdojne me seancat stervitore paradite dhe pasdite. Ekipi Shqipetare eshte pozicionuar ne baze te shortit ne grupin B :