Ekipi kombetare U-20 Djem eshte nisur sot per ne Kampionatin Europian, 13-22 Korrik 2018, Sofie, Bullgari

Ekipi kombetare U-20 Djem eshte nisur sot per ne Kampionatin Europian-Divizioni B, 13-22 Korrik 2018, Sofie, Bullgari.

Ekipi i drejtuar nga Tr.Mikel Serbo dhe Ass.Henri Moja, ben pjese ne grupin B (Ne Divizionin B jane 4-grupe) do te zhvilloje neser ndeshjen e pare kunder ekipit te Moldavise ne oren 20:30. Ndeshjet mund te ndiqen Live ne YOUTUBE.COM/FIBA

Linku per ndeshjen LIVE -Moldova vs Albania

Kalendari:

Kombëtarja U-20 Djem, DIVIZIONI B, Grupi B, Sofie, Bullgari
1 Moldavi Albania 13.07.2018 19:30
2 Albania Bullgari 14.07.2018 17:15
3 Estoni Albania 15.07.2018 19:30
4 Albania Sllovaki 17.07.2018 19:30
5 Slloveni Albania 18.07.2018 19:30