Perfundon rrugetimi i kombetares Shqiptare U-16 Djem ne Europianin, San Marino 2-11 Korrik 2018

Perfundon rrugetimi i kombetares Shqiptare U-16 Djem ne Europianin, Divizioni C, San Marino 2-11 Korrik 2018.

Shqiperia renditet e 8-ta, me dy fitore dhe kater humbje.

Lista e lojtareve :