Fituesit e Superkupës së Shqiperisë 2018

Mbreme (11-4-2018) ne pallatin e sportit “Ramazan Njala” jane zhvilluar ndeshjet e Superkupes se Shqiperise Femra (ora 17:00) dhe Meshkuj (ora 20:00) ku u fiksuan rezultatet:

(Femra) FLAMURTARI 59 – 72 TIRANA

(Meshkuj) TIRANA 77 – 78 TEUTA

Pikshenuesit me te mire ne keto finale ishin:

(Femra) Suzana Milovanovic – 23 pike

(Meshkuj) Marko Miranovic – 23 pike