Superkupa 2018-Shorti Gjygjtarëve

Shorti per gjyqtaret e Superkupes se Shqiperise 2018

Ne shortin e hedhur per SUPERKUPEN (Meshkuj & Femra) 11-04-2018, sipas njoftimit te Vendimit te KD-se, ku moren pjese perfaqsuesit e ekipeve pjesmarrese ne Superkupe, gjyqtaret e kategorise nderkombetare dhe ato te kategorise A, u njoftuan arbitrat:
 
Ervin Koci, Erion Hoxhaj dhe Edison Gjoni per ndeshjen e femrave, Flamurtari v. Tirana, 11-04-2018, ora 17:00 
 
Andi Bejko, Erion Hoxhaj dhe Erlambi Tiko per ndeshjen e meshkujve, Tirana v. Teuta, 11-04-2018, ora 19:00

.