Festa e fundvitit

08/01/2018 admin 0

Ne festen e fundvitit, me pjesmarrjen e drejtuesve te shoqatave anetare te FSHB-se, gazetare, lojtare , trajnere dhe gjyqtare, u paraqit analiza vjetore e saj […]