post

Festa e fundvitit

Ne festen e fundvitit, me pjesmarrjen e drejtuesve te shoqatave anetare te FSHB-se, gazetare, lojtare , trajnere dhe gjyqtare, u paraqit analiza vjetore e saj me te gjithe aktivitetin kombetar, nderkombetar dhe ate financiar.

Gjate kesaj feste, nen kujdesin e z. Ponari, u zhvillua dhe nje ceremoni vleresimesh te lojtareve me te spikatur per vitin 2017 dhe gjyqtareve nderkombetare, duke vleresuar edhe z. Gentian Cici, si gjyqtari nderkombetar me i spikatur per vitin 2017.

Pas vleresimeve, u realizua gjithashtu nje short me te gjithe te pranishmit, per te perfituar dhuratat e vena ne dispozicion serish nga z. Ponari, 3 telefone celulare dhe nje ore dore e personalizuar SIGAL.

Te spikaturit e vitit 2017 per FSHB:

1. Gerti Shima
2. Elektra Zykaj
3. Artemida Myrto
4. Gentian Cici
5. Ergys Muhametaj
6. Benarda Rreshpja
7. Eldi Hysa
8. Daniel Lekndreaj
9. Xhensika Toska

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider